GREE Amber on energiatehokkain ilmälämpöpumppu kuuluen korkeimpaan A+++ -energiatehokkuusluokkaan. Kaunis ja käyntiääneltään hiljainen sisäyksikkö sulautuu huomaamattomasti kodin sisustukseen. Green tehokas hyötysuhde ja toimiminen jopa alle -30° pakkasessa, tekee siitä erinomaisen ratkaisun loma-asunnon ja kesämökin lämmittäjäksi.

 

Saatavilla neljä eri teholuokkaa

Amber 25 ja Amber 35 soveltuvat kesämökkien, loma-asuntojen, huoneistojen, omakotitalojen ja pienkiinteistöjen energiatehokkaaseen lämmitykseen ja viilennykseen.

Amber 50 ja Amber 70 soveltuvat hallien, harrastus- sekä varastotilojen energiatehokkaaseen lämmitykseen ja viilennykseen.

Ominaisuudet

A+++ energiatehokkuusluokka

Edistyksellisen teknologian ansiosta Amber kuuluu korkeimpaan A+++ -energiatehokkuusluokkaan sekä lämmitys- että viilennystoiminnolla

Monipuolinen säädettävyys

Amberin lämmitystilassa voit säätää huoneen lämpötilaa yhden asteen välein + 8 ˚C:sta + 30 ˚C:een. Laite soveltuu hyvin myös kesäasuntojen ylläpitolämpötilan tuottajaksi.

WiFi

Sisäänrakennetun WiFin ansiosta voit ohjata Amberia puhelimella ja muilla älylaitteilla

Patentoitu 2-astekompressori

Green patentoima 2-astekompressoritekniikka mahdollistaa ilmalämpöpumpun toiminnan suurella lämmitysteholla ja erinomaisella hyötysuhteella jopa alle -30˚C:ssa. Amber säästää energiaa kaikkina vuodenaikoina.

iFeel mittaa lämpötilan sieltä missä olet

iFeel-toiminto mittaa lämpötilan kaukosäätimestä, jolloin lämpötila säätyy oikeaksi juuri oikealla korkeudella, jolla oleskellaan, eikä esimerkiksi katon rajassa.

Ympäristöystävällinen R32-kylmäaine

R32-kylmäaineen kasvihuonepäästöt ja ympäristövaikutus GWP (Global Warming Potential) ovat kolme kertaa pienemmät verrattuna perinteiseen R410a-kylmäaineeseen. Se on myös tehokkaampi, jolloin sitä tarvitaan lämpöpumpussa vähemmän