« Takaisin

MITSUBISHI tuotteet

Mitsubishi Electric MSZ-LN – Suomen myydyin ilmalämpöpumppu

Ennennäkemätön ilmalämpöpumppu sinulle, joka arvostat korkeaa laatua. Suomen myydyin, yksityiskohtia myöten viimeistelty Mitsubishi Electric MSZ-LN -mallisarja on täynnä ominaisuuksia, jotka nostavat asumisen ja työskentelyn tason Premium-luokkaan.

Viimeistelty muotoilu, ympäristöystävällinen kylmäaine sekä silmiä hivelevät väriviimeistelyt. Voit valita neljästä upeasta väristä sinulle parhaiten sopivan lämpöpumpun, joka todistetusti toimii Pohjoisen vaativassa ilmastossa.

Parhaan energiatehokkuusluokan ansiosta säästät lämmityskustannuksissa. Useat vakiona olevat lisävarusteet takaavat, että kodissasi on aina mukava lämpötila sekä puhdas ja raikas ilma.

Mitsubishi Electric -organisaation vuosia kestäneen tuotekehityksen tuloksena toimme markkinoille jotain aivan uutta. Helmenvalkoinen, rubiininpunainen, onyxinmusta ja lumenvalkoinen ovat tämän huipputehokkaan ilmalämpöpumpun viimeistellyt sisäyksikön värit.

Silmiä hivelevät yksityiskohdat

Mitsubishi Electric ei jätä tuotekehittelyä sattuman varaan. LN-sarjan ilmalämpöpumpuista aistii kauniista ja modernista sisäyksiköstä aina kaukosäätimeen asti, että yksityiskohtia ei ole jätetty huomioimatta. Jokainen ilmalämpöpumppu on varustettu ilmalämpöpumpun sisäyksikköä vastaavan värisellä kaukosäätimellä.

Mitsubishi Electric LN ilmalämpöpumpun kaukosäätimet neljässä eri värissä

Säästöjä ja mukavuutta

Mitsubishi Electric LN -sarjan ilmalämpöpumpuilla on korkein saatavilla oleva energiatehokkuusmerkintä A+++. SCOP-arvo 5,2 kertoo sen, että ilmalämpöpumppu kuluttaa 1 kW:n verran sähköä samalla, kun se tuottaa 5,2 kW lämpöä.

Kotikäyttöön suunnatut Mitsubishi Electric LN -ilmalämpöpumput ovat Hankintaturvatuotteita, mikä on laadun tae. Tarjoamme maahantuomillemme laitteille kolmen vuoden täystakuun sekä viiden vuoden materiaalitakuun kompressorille.

Puhallusilmansuuntaus kaksoissiiveketoiminnalla

Kaksoissiivekkeiden ja tuplailmaohjaimien avulla puhallusilma ilmalämpöpumpusta saadaan jakautumaan huonetilaan pienemmällä ilmanvirtausnopeudella, joten lämmitys- ja jäähdytysilma leviää kotiisi vedottomammin ja miellyttävästi. Nämä ominaisuudet takaavat myös lämpöpumpun ilman jakautumisen tehokkaammin asuntoon.

3D i-See Sensor

Mitsubishi Electric -ilmalämpöpumput mittaavat huonetilan lämpötilaerot eri etäisyyksiltä i-See -Sensorin avulla. Tämä kahdeksanosainen tunnistin havaitsee, mikäli huonetilassa on ihmisiä. Ilmalämpöpumppu voidaan kohdistaa suoraan sinne, missä vietetään aikaa tai vaihtoehtoisesti epäsuorasti, jolloin se jäähdyttää / lämmittää tilaa huomaamattomasti.

Energiansäästöasetus menee itsestään päälle, mikäli ilmalämpöpumppu havaitsee, ettei huonetilassa ole ihmisiä. (Käyttäjän tulee erikseen valita kaukosäätimestä energiansäästötoiminto.)

Puhdasta sisäilmaa

Oletko allerginen tai herkkä erilaisille hajuille? Plasma Quad Plus on ilmanpuhdistustoiminto, jonka kytket käyttöön kaukosäätimestä. Laitteeseen sisäänrakennettu suodatin ehkäisee 94–99 prosenttia epämiellyttävistä, ilmassa leijuvista pienhiukkasista.

Pölyä ja likaa hylkivä kaksoissuojapinnoite

Mitsubishi Electricin oma kaksoissuojapinnoite (Dual Barrier) lämmönsiirtimessä, puhaltimessa ja ilmakanavassa estää pölyn ja rasvan kerääntymistä eli sisäyksikön likaantumista. Puhtaampina pysyvät pinnat ylläpitävät laitteen energiatehokkuuden säilymisen koko sen käyttöiän ajan.

Lämmönsiirtimien ja puhallinsiivekkeistön likaantuminen ei aiheuta vain lian pinttymistä, vaan myös alentaa lämpöpumpun energiatehokkuutta.

Alennettu äänitaso

Uniikki Yötila-toiminto tarkoittaa, että ulkoyksikön äänitaso tippuu 3 dB, jolloin se on lähes äänetön. Tämä tekee Mitsubishi Electric LN -ilmalämpöpumpusta uskomattoman hiljaisen!

Sisäänrakennettu Wi-Fi

Sisäänrakennetulla Wi-Fi:llä voit hallita asuintilasi olosuhteita mistä ja milloin tahansa. Yhdessä MELCloud sovelluksen kanssa saat internetin kautta reaaliaikaisen sekä viikoittaisen seurannan lämpöpumpullesi. Näin näet etähallinnassa olevan lämpöpumpun tilan ja mahdolliset virheilmoitukset unohtamatta laitteen kuluttamaa sähköä.

MELCloud applikaatio Wi-Fille Mitsubishi Electric LN ilmalämpöpumppuun

Takkatoiminto

Mitsubishi Electric LN -ilmalämpöpumppu ei ainoastaan puhalla lämmintä ilmaa talvella ja viileää ilmaa kesällä, vaan mahdollistaa myös lämpötilaerojen tasaamisen asuintiloissa takkatoiminnon avulla. Tällä toiminnolla saat levitettyä lämmintä ilmaa ympäri asuntoa esimerkiksi takasta ja kaikki kotisi tilat pysyvät mukavasti tasalämpöisenä.

Uusimmissa malleissamme on myös automaattinen takkatoimint

Kaukosäädin taustavalolla

Kaukosäätimen taustavalo on Mitsubishi Electric LN -sarjan kätevä uutuus. Taustavalon ansiosta löydät oikeat säädöt helposti myös heikossa valossa.

Hyper Heating

LN-mallissa on täysin uusi kompressori ja paras energiatehokkuusluokka A+++. Nämä ilmalämpöpumput on suunniteltu tuottamaan tehokasta lämmitystä jopa vuoden kaikkein kylmimpinä päivinä.

Hyper Heatingin avulla lämpöteho pysyy nimelliskapasiteetissaan vielä -15°C:n ulkolämpötilaan asti. Tämä on uniikki Mitsubishi Electricin kehittämä ominaisuus, jota muista lämpöpumpuista ei löydy.

Mitsubishi Electric Hyper Heating ominaisuus tuottaa 100% lämpötehoa vielä -15 asteessa

Mitsubishi Electric Plasma Quad Plus lianpoistotoiminto