« Takaisin

Mitsubishi LN 35

Mitsubishi Electric LN35 – Lumenvalkoinen. Ennennäkemätön ilmalämpöpumppu sinulle, joka arvostat korkeaa laatua.

Ilmalämpöpumppujen uusi aikakausi on alkanut.

Uusi muotoilu, uusi ympäristöystävällisempi kylmäaine, silmää hivelevät väriviimeistelyt, paras saavutettavissa oleva energialuokka, täynnä uusia ominaisuuksia.

Kyllä, ilmalämpöpumppujen uusi aikakausi on alkanut. Markkinajohtaja Mitsubishi Electricin vuosia kestäneen tuotekehityksen tuloksena toimme markkinoille jotain aivan uutta. Helmenvalkoinen, rubiininpunainen, onyxinmusta ja lumenvalkoinen ovat tämän huipputuotteen viimeistellyt sisäyksikön värit.

Miksi ilmalämpöpumpun pitäisi näyttää vain tylsältä kojeelta, kun se voi olla värikkäämpi ja tyylikkäämpi? Voit valita näistä viimeistelyn, joka istuu parhaiten juuri Sinun sisustukseesi. Mitsubishi Electric laadun aistii jo ensi silmäyksellä. Tämä laite on tehty kestämään pitkään ja tuottamaan huolettomasti miellyttävää lämpöä ja viilennystä tarpeittesi mukaan.

Suuri lämmitysteho

Mitsubishi Electricin omassa tuotantolaitoksessa valmistettu, korkealaatuinen kompressori ja paras energiatehokkuusluokka A+++ tuottavat tehokasta lämmitystä jopa -35 asteessa.

Älykästä tekniikkaa

Mitsubishi Electric LN on vuosia kestäneen tuotekehityksen tulos. Sen uudet, älykkäät toiminnot varmistavat automaattisesti, että huoneessa on aina sopiva ja tasainen lämpö.

Kaunis muotoilu

Sisäyksikön elegantti muotoilu tekee laitteesta modernin sisustuselementin. Voit valita omasi neljästä näyttävästä värivaihtoehdosta: rubiininpunainen, onyxinmusta, lumenvalkoinen ja helmenvalkoinen.

Lämpötilaerojen tasaaminen asuintiloissa onnistuu Mitsubishi Electric LN -ilmalämpöpumpun automaattisen takkatoiminnon avulla. Tällä toiminnolla saat levitettyä takan lämpöä miellyttävästi kaikkiin tiloihin ympäri asuntoa.

Plasmasuodatin puhdistaa ja raikastaa ilman

Laitteeseen sisäänrakennettu plasmasuodatin Plasma Quad Plus suodattaa tehokkaasti siitepölyä, pölyä, viruksia ja bakteereita. Se ehkäisee jopa 94–99 prosenttia epämiellyttävistä, ilmassa leijuvista pienhiukkasista.

Kaksoissiivekkeet jakavat ilman huonetilaan vedottomasti

Itsenäisesti toimivat kaksoissiivekkeet ja tuplailmanohjaimet kuljettavat ilmavirran huonetilaan pienemmällä ilmanvirtausnopeudella. Näin lämmitys- ja jäähdytysilma leviää kotiisi miellyttävästi ilman vetoa.

Voit säätää puhallusilman samanaikaisesti kahteen eri suuntaan kätevästi kaukosäätimestäsi.

3D i-See Sensor suuntaa lämmön sinne, missä sitä tarvitaan eniten

Kahdeksanosainen i-See -Sensor -tunnistin havaitsee sijaintisi huoneessa. Sopivan lämmin ilma voidaan kohdistaa automaattisesti sinne, missä vietät aikaa. Vaihtoehtoisesti puhallusilma voidaan myös ohjata oleskelupaikkojen ohi, jolloin tila lämpiää tai jäähtyy huomaattomasti.

I-See Sensor säästää myös energiaa: voit valita kaukosäätimestä asetuksen, joka vähentää lämmitystä ja viilennystä automaattisesti, kun huonetilassa ei ole ihmisiä.

Hyper Heating – täyttä tehoa vielä -15 asteessa

Hyper Heating -teknologian ansiosta LN-mallisarjan laitteet pystyvät tuottamaan lämpöä täyden nimellistehonsa verran vielä -15°C:n ulkolämpötilaan asti. Tämä on uniikki Mitsubishi Electricin kehittämä ominaisuus, jota muista lämpöpumpuista ei löydy.

Yksi markkinoiden hiljaisimmista

Voit valita LN-ilmalämpöpumpustasi Yötila-toiminnon, jonka ansiosta ulkoyksikön äänitaso laskee 3 dB. Laitteen käyntiääni on niin hiljainen, että sitä tuskin kuulee!

Kaksoissuojapinnoite suojaa sisäyksikköä

Mitsubishi Electricin oma kaksoissuojapinnoite (Dual Barrier) lämmönsiirtimessä, puhaltimessa ja ilmakanavassa estää pölyn ja rasvan kerääntymistä sisäyksikköön. Puhtaampina pysyvät pinnat auttavat laitetta pysymään energiatehokkaana koko sen käyttöiän ajan.

Sisäänrakennettu Wi-Fi – helppo ohjaus etänä

Sisäänrakennetun Wi-Fi-sovittimen ansiosta voit hallita asuntosi lämpötilaa mistä ja milloin tahansa. Etäohjaukseen käytettävästä MELCloud-sovelluksesta näet myös lämpötilan historiatietoja ja arvion kulutetusta sähköstä.

Etähallinnan avulla ohjaat laitetta helposti kotisohvalta tai vaikkapa matkoilla ollessasi

Hinta:1 895.00 €