« Takaisin

Mitsubishi RW 25

scanoffice-me-rw-lammitysteho.png.webpMitsubishi Electric RW25

PKT_MSZ-RW25VG-SC

Mitsubishi Electric RW25 Hyper Heating. Erittäin tehokas RW-mallisarja on huipputekniikkaa pullollaan, sekä omiaan niin kovilla pakkasilla, kuin helteelläkin. 

Häikäisevää suorituskykyä

RW-sarjan erinomainen lämmitysteho tuo ensiluokkaista lämpöä huoneeseesi. Erittäin tehokas kompressori tuottaa maksimaalisen lämmitystehon energiatehokkaasti, myös todella alhaisissa ulkolämpötiloissa.
 
Perinteinen Mitsubishi Electricin Hyper Heating malli tuottaa lämpöä vähintään nimellistehonsa verran -15 °C:n ulkolämpötilaan asti. RW-sarjan uuden ajan Hyper Heating teknologialla tuottaa laite nimellistehonsa -25 asteeseen ja vielä kylmemmilläkin keleillä lämmitys jatkuu huipputehokkaana. Uskomaton lämmitysteho maustettuna upealla ominaisuusvalikoimalla lämmittää niin mieltä kuin asuntoakin ennennäkemättömällä tavalla.

RW-ilmalämpöpumppu on tehty Pohjolan olosuhteisiin

Uudet RW-sarjan ilmalämpöpumput on tehty kestämään pohjoisen ankarissa olosuhteissa. Niiden monipuolisiin ominaisuuksiin kuuluu muun muassa

  • sisäyksikön Dual Barrier -pinnoite
  • Plasma Quad Plus -ilmanpuhdistin
  • automaattinen takkatoiminto
  • käyttötilan valitsin
  • Wi-Fi-etäohjaus
  • 3D i-see-Sensor
  • taustavalaistu kaukosäädin…
Todistetusti energiatehokas

Pohjoismaissa todella kylmissä olosuhteissa tehdyt testit osoittivat, että uuden ajan Hyper Heating -teknologialla varustetut RW-sarjan ilmalämpöpumput lämmittävät energiatehokkaasti jopa -35 asteessa.

säihkyvää lamppua kuvaava ikoni
Erinomainen käytettävyys

RW-ilmalämpöpumpussa on uusi käyttötilan valitsin, jolla voit säätää sisäyksikön puhallustehoa ja muokata laitteiston juuri kulloiseenkin tarpeeseesi sopivaksi. Käyttömukavuus paranee, ja myös rahaa säästyy.

Puhtaana pysyvä sisäyksikkö

Mitsubishi Electric on kehittänyt RW-ilmalämpöpumpun sisäyksikköön erityisen Dual Barrier -pinnoitteen, joka hylkii likaa. Puhdas sisäyksikkö tuottaa lämpöä erinomaisella hyötysuhteella.

…ja paljon muuta!

Hinta:1 850.00 €